Alles over wonen en de laatste woontrends. Ook vind je hier inspiratie op gebied van lifestyle en vrije tijd

Overhemden kopen in de winkel? Doe dat lekker online!

Veel mannen dragen nog dagelijks een overhemd naar het werk. Ook wanneer ze thuis aan het werk zijn: een overhemd voor de online meetings, met daaronder een joggingbroek, het is een plaatje dat je bekend voor zal komen. Maar eens in de zoveel tijd zijn die overhemden aan vervanging toe. Je kunt dan je kostbare tijd besteden aan een dag rondslenteren in de stad, maar je kunt ook overhemden kopen op internet. Dat werkt een stuk sneller! Maar wat nu als je twijfelt over de maat? Dan is er natuurlijk de maattabel, maar overhemden kopen in een winkel is ook altijd nog mogelijk. Je kunt zelfs het overhemd van jouw keuze online uitzoeken en dan in de winkel passen.

Overhemden kopen is nu niet direct een hobby

Laten we eerlijk zijn, het passen van overhemden en het kopen van overhemden staat niet direct bovenaan het lijstje "dingen die leuk zijn om te doen op je vrije dag". Het is dat het eens in de zoveel tijd nodig is, maar anders begon je er niet aan. Overhemden kopen kan dus gewoon online. Zeker wanneer je weet welk merk en welke maat jou goed voegt is dat de perfecte oplossing. Ben je, net als veel anderen in de afgelopen periode, wat aangekomen? Dan kan het passen van verschillende modellen en verschillende maten een beter idee zijn.

Bestel online en pas thuis

Het fijne van thuis passen is dat je er de tijd voor kunt nemen. Je hoeft niet in zo'n hokje waarin het licht vaak nét niet goed is en je kunt even goed kijken of een bepaald overhemd goed bij je past. Maar wat nu als een overhemd niet lekker zit of je qua kleur toch niet voegt? Dan kun je het overhemd gratis retourneren naar een van de winkels van Gents. Je vindt deze winkels in veel steden, ook bij jou in de buurt. Een andere mogelijkheid is online bestellen en in de winkel laten bezorgen. Je kunt dan in de winkel passen en eventueel nog kijken naar de andere mogelijkheden.

Kies de kleur die je voegt

Een beetje kleur is voor veel mannen te heftig. Maar waarom zou je altijd dezelfde overhemden kopen? Kies eens voor een overhemd in een zachte kleur, je hoeft echt niet direct voor een Hawaii-overhemd te gaan! Een overhemd in mooi roze of groen is weer eens iets heel anders. Je zult zien dat je je er prima in op je gemak voelt!