Alles over wonen en de laatste woontrends. Ook vind je hier inspiratie op gebied van lifestyle en vrije tijd

MKB afval is er ook voor jouw bedrijf!

Als ondernemer moet je op veel dingen letten. Je moet heel veel zaken zelf regelen. Wat denk je van het op tijd betalen van de huur van je pand, de inkopen doen en zorgen dat klanten je winkel weten te vinden. Maar er is meer. Je moet zorgen dat je verzekeringen op orde zijn, dat je personeelsplanning klopt en dat de salarissen op tijd worden uitbetaald. Dan ben je er echter nog niet! Het is namelijk als ondernemer niet gebruikelijk dat je een kliko van de gemeente bij je pand hebt staan. Je moet zelf zorgen voor de afvoer van je afval. Dit kun je online regelen bij MKB afval. Dan weet je zeker dat het goed geregeld is!

MKB afval is er voor ieder bedrijf

Wat voor bedrijf je ook hebt, er is altijd afval dat opgeruimd moet worden. Of het nu gaat om plastic verpakkingsmateriaal of om oud papier of om restafval, er is altijd afval te vinden in een bedrijf. MKB afval is dan de partij die je in de arm wilt nemen. De mensen van MKB afval kunnen je adviseren over de juiste maat rolcontainers en over de frequentie van het laten legen van deze containers. Ze zullen dit altijd doen met jouw wensen en eisen in gedachten.

Kies de rolcontainer die past bij jouw bedrijf

Heb je een buiten bij je bedrijf? Een plek waar je een container kan neerzetten en kan laten staan als je er niet bent? Dan kun je gaan voor een grote container van, bijvoorbeeld, 1.100 of 1.700 liter. Deze containers op vier wielen passen niet door een gewone deur en zijn dus dan de perfecte oplossing. Het komt echter vaker voor dat MKB'ers geen buiten hebben of geen buiten dat kan worden afgesloten. Dan moet de container door de deur passen. Gelukkig heeft MKB afval ook daar oplossingen voor.

Een rolcontainer op vier wielen die door de deur past?

Jazeker die bestaat dus gewoon! Het gaat hier om een container van 660 liter waar maar liefst 11 volle vuilniszakken in passen. Deze container staat op vier wielen en is daardoor gemakkelijk te verplaatsen. Het is wel handig om een oprijplankje voor over de drempel te maken, dat maakt het buiten zetten toch een stuk gemakkelijker. Wil je een kleinere container? Kies dan een rolcontainer op twee wielen met een inhoud van 240 liter. Hier passen toch nog 6 volle afvalzakken in. Informeer bij MKB afval naar de mogelijkheden en de prijzen.