Alles over wonen en de laatste woontrends. Ook vind je hier inspiratie op gebied van lifestyle en vrije tijd

Leuke en stoere interieurtips

Het interieur lijkt een vanzelfsprekend gegeven voor veel mensen maar als je het objectief bekijkt is er het een hele toffe manier om te zien hoe iemand is en hoe iemand zijn of haar smaak toepast. Immers is het interieur een plek dat volledig is samengesteld op basis van voorkeuren en smaak. Daardoor is geen enkel interieur hetzelfde en dat maakt het extra bijzonder. Wat wel een rol speelt in het interieur is de trend die er is, zonder dat je het door hebt ga je mee met de trends van de tijd, dat is niet erg, want uiteindelijk gebruik je van de trend alleen wat je zelf ook mooi vindt. Industriële look is tegenwoordig helemaal in, en dat zie je overal terug. In restaurants, woonwinkels, en dus ook woonkamers. Hier zijn een paar leuke en creatieve interieurtips die je terug ziet in de hedendaagse trends!

Bakstenen muur

Het toffe van een industriële sfeer is dat het lijkt alsof de echte binnen kant van een gebouw zichtbaar wordt. In je huis kan dat heel veel doen. Een bakstenen muur is hier een voorbeeld van, maar dat komt vooral omdat de muur dus niet echt een afwerking nodig heeft. Wanneer je van plan bent een bakstenen muur aan te brengen in huis, is het verstandig om na te gaan hoe je dat doet. Het kan met echte bakstenen maar ook met strips, die je tegen een muur aanplakt. Maar echte bakstenen zijn een stuk authentieker en het is te zien dat het echt is. Een tip voor de mensen die hier enthousiast van worden: besteed het uit. Het is supertof, maar een hele klus om het allemaal zelf te doen.

Steigerbuizen

Wil je een minder grote onderneming maar wel een stoere en industriële sfeer? Dan kun je een steigerbuis kapstok maken. En dan heb je niet alleen een hele originele, maar ook een goedkope kapstok met alsnog een luxe uitstraling. Je kunt zelf je ontwerp bepalen als je steigerbuizen los koopt en het zelf in elkaar zet, maar je kan ook een kant en klaar ontwerp kopen, dan weet je in ieder geval zeker dat het allemaal past en ook heb je dan heel snel een kapstok staan. Je kunt een reling maken en daar je jassen aan ophangen, maar je kan ook een grote stellage maken door middel van steigerbuizen, en dan ook een schoenenrek erbij maken. De mogelijkheden zijn er, en dat zorgt ervoor dat je precies kan creëren wat bij jou past.