Met houten rabatdelen kun je snel een schutting bouwen

Houten rabatdelen zijn ideaal voor het bouwen van een schutting. Je kunt deze houten rabatdelen rechtop, maar ook liggend gebruiken. Door de mes en de groef passen de houten rabatdelen mooi in elkaar. Dit zorgt voor een stevige constructie die ook stevig blijft. Er kan geen water tussen lopen. Wil je houten rabatdelen gebruiken om je schutting te maken? Kies dan voor mooie brede planken. Dit scheelt veel werk en staat wel zo mooi.

Gebruik houten rabatdelen in huis

Wil je een nieuwe lambrisering maken in je huis, dan zijn houten rabatdelen ook hier de oplossing. Je kiest dan voor smalle planken en bevestigt deze aan de muur. Je zorgt dat de hele muur die je wilt voorzien van lambrisering goed recht is en dat er geen bobbels van oud behang zijn achtergebleven. Met een cirkelzaag maak je de houten rabatdelen op maat en je timmert ze in een mum van tijd tegen de muur. Heb je geen zin in een blauwe duim van het hameren? Leen of huur dan een spijkerpistool. Dan kun je pas echt meters maken en schiet je pas echt lekker op.

Moet ik de rabatdelen nog schilderen?

Wanneer je speciale rabatdelen voor buiten hebt gekozen, dan hoef je daar verder niets mee te doen. Het hout is verduurzaamd en geïmpregneerd en zal een flink aantal jaren mooi blijven. Wil je de rabatdelen binnen gebruiken? Dan kan het zomaar zijn dat je deze onbehandeld wilt laten. Dit is helemaal aan jou. Maak je er een lambrisering van? Dan kan het juist heel mooi zijn om de rabatdelen in de verf te zetten. Kies hoogglans verf voor een extra luxe uitstraling of ga juist voor mat. Ook dit is net wat jij wilt. Gebruik je de rabatdelen als lambrisering en zet je ze in de verf, dan heb ik nog een tip voor je: werk deze verf af met een harde lak. Zo krijg je niet direct beschadigingen als je er eens tegenaan botst met je stofzuiger.

Bestel je rabatdelen online

Weet je precies welke rabatdelen je wilt hebben en hoeveel je er nodig hebt? Dan bestel je ze gewoon online. Je laat ze dan klaarzetten in een van de 48 afhaalcentra van Pontmeyer en kunt daar, overdekt!, je auto of bus vol laden met de rabatdelen. Heb je voor meer dan € 450,00 aan materialen besteld bij Pontmeyer? Dan is de bezorging aan huis gratis. Je kunt, hoe dan ook, snel aan de slag met je schutting of lambrisering.