Alles over wonen en de laatste woontrends. Ook vind je hier inspiratie op gebied van lifestyle en vrije tijd

Heren truien grote maten zijn soms lastig te vinden

Het is voor grote, stevige mannen soms een hele uitdaging om kleding te vinden die mooi zit en ook nog comfortabel is. Heren truien grote maten zijn soms lastig om te vinden. Je wilt een lekker warme trui die niet te strak zit, waarvan de manchetten niet ergens halverwege je onderarmen zitten en waar je buik niet net onderuit piept. Maar waar vind je heren truien grote maten? Online natuurlijk! Het passen van truien in een winkel is nog een heel gedoe. Je krijgt het al (te) warm bij het idee! En dus is heren truien grote maten online bestellen de beste oplossing.

Heren truien grote maten online bestellen regel je al snel

Geef het maar toe, jij bent ook wat gegroeid in de afgelopen 1,5 jaar. Oké, je gaat nu weer naar je werk en naar de sportschool, maar die extra kilo's heb je er niet zomaar af. En dus passen de truien die jij vorig jaar nog droeg nu echt niet meer. Het probleem is echter dat je altijd erg zeker was van je maat. Je kon een winkel binnenlopen of een webshop openklikken en direct een paar truien in de goede maat bestellen. Dat is nu echter wel anders. Je moet nu echt even de maattabel bekijken en jezelf laten opmeten door je partner. Bij iedere trui op de website staat een handige maattabel. Zo bestel je al snel de juiste maat!

Kies het model dat je goed voegt!

Het is erg verleidelijk om, als je een grote maat hebt, een trui te kiezen die je buikje wat weet te verhullen. Het gevolg is echter dat die trui niet altijd de beste oplossing is voor jouw gevoel. Juist door een model te kiezen dat iets is getailleerd kies je voor een model dat echt iets doet voor je figuur. Je zult zien dat een trui die een mooi model heeft je zelfverzekerder zal laten voelen.

Ga voor kleur!

Veel mannen kiezen bij het uitkiezen van heren truien grote maten toch voor veilig grijs of beige. Maar er zijn echt andere kleuren beschikbaar! Kies eens voor een mooie blauwe trui met of zonder werkje. Of ga eens voor wijn rood. Dat is nog steeds een "veilige" kleur, maar wel wat meer sprekend dan altijd maar dat grijs of beige. Het is heus niet dat je totaal uit je comfort-zone moet stappen, maar een beetje kleur is altijd goed. Kies voor kleur en zie wat het voor je doet!