Alles over wonen en de laatste woontrends. Ook vind je hier inspiratie op gebied van lifestyle en vrije tijd

Heb je een andere DAF CF nodig? Kijk eens online!

Wanneer een deel van je wagenpark aan vervanging toe is, dan ben je daar, als het goed is, financieel op voorbereid. Je bestelt dan een nieuwe DAF CF truck of een compleet nieuwe vrachtwagen met alles erop en eraan. Maar wat nu als het onverwacht is? Als je budget nog niet toereikend is voor een nieuwe DAF CF truck? Dan zul je een andere oplossing moeten vinden. Je kunt dan bij een bank een lening proberen los te krijgen of je kiest voor een gebruikte DAF CF. Zo’n DAF CF kan heel wat kilometers aan en blijft altijd goed van kwaliteit. Je kunt online een gebruikte DAF CF vinden met welke opbouw dan ook.

Een DAF CF truck zonder opbouw kan natuurlijk ook

Is je trailer nog goed en is alleen je trekker gesneuveld? Dan hoef je echt geen compleet nieuwe combinatie te kopen. Je kunt een gebruikte DAF CF truck kopen en deze gebruiken in plaats van het gesneuvelde exemplaar. Maar heb je geen ongeluk gehad maar juist geluk? Is je bedrijf explosief gegroeid in de laatste periode? Dan heb je misschien juist een complete combinatie nodig. Met een laadkraan, een kipper of misschien wel een koelsysteem. Je hoeft ook deze niet perse nieuw aan te schaffen. Ook deze zijn gebruikt te koop.

Waar let je op?

Zeker bij een gebruikt exemplaar let je vooral op de functionaliteit. Uiterlijk is van ondergeschikt belang. Je checkt of alle onderhoud op tijd is uitgevoerd en tot wanneer de APK geldig is. Dan laat je de truck die je op het oog hebt nog even technisch controleren voor je overgaat tot de aanschaf. Een gebruikte truck is wellicht goedkoper dan een nieuwe, maar het is evengoed nog een uitgave waar je geen risico mee wilt nemen. Ook het maken van een proefrit wordt altijd aangeraden. Je voelt dan al snel of het goed zit.

Ook ander groot materieel is online te vinden

Ben je op zoek naar een andere heftruck, graafmachine, reachstacker of ander groot materieel? Dan kun je op deze zelfde website terecht. Hier wordt allerlei machinerie te koop aangeboden. Sterker nog, stop je met je bedrijf en wil jij je materieel verkopen? Dan kun je dit ook via deze website doen. Staat op de website net niet de machine die jij nodig hebt? Kom dan regelmatig even kijken. Het verloop is best groot en er worden steeds weer andere spullen aangeboden. Je kunt hier ook terecht voor reserve-onderdelen.